MCN 140828 Kampeerweekend (Small)

Van morgen alles gepakt om naar Melderslo te gaan.
En dat wel met de nieuwe motor, alles ging prima.
Naar de camping en daar waren al meer leden van de club.
Lekker in het zonnetje dat was goed uit te houden.
Even de camping bekeken en de trekkershut.
Zwembad aanwezig maar niemand heb ik er in gezien, toch te koud.
Na het eten op de camping zijn we naar de plaatselijk snackbar/chinees
ijs wezen eten natuurlijk softijs. En weer teug naar de camping gelijk het ijs er af lopen.
De nacht goed geslapen eten en naar de camping voor een rit.
Ben naar Tom gelopen ik mag ook met hun de rit mee rijden. Toch maar besloten om met Bart samen te rijden i.v.m met mijn de motor om alles weer goed onder de knie te krijgen en met de Zumo wat uit proberen dat helaas niet is gelukt.
Ondanks dat Stefan hem ’s avonds weer gekoppeld had dat ging goed maar Truus dacht ik praat niet en geef niets door naar het oor, dus moet ik steeds op scherm kijken vind ik heel vervelend.
Al met al toch gereden nou ik was het zat Bart ging voor op was ook leuk kom je naast de maas te rijden op een fiets pad lekker smal een paar fietsers gezien die zullen wel denken wat doen die hier ze gingen netjes aan de kant staan anders konden we er niet door zo smal.
Weer eens wat anders dan komen we.eindelijk weer op de weg richting veerboot en even over varen dan richting de camping .
Het was een gezellig weekend zeker om er nog eens op terug te kijken.
Groetjes Bart en Janneke