Een verhaaltje schrijven voor in het clubblad, ik ben er niet heel sterk in, en sla het dus ook nog wel eens over. Maar na een top openingsrit moet het toch lukken wat leuks op papier te zetten. Een top openingsrit, ja dat was het zeker! We zijn in totaal met ruim 60 motoren van start gegaan, waarvan 6 motoren, en 8 personen van Jong MCN!

Onder begeleiding van Tom Agterberg (eigenlijk voelt hij zich gewoon heel jong ;)) zijn we als eerste vertrokken richting Otterloo. Na ongeveer 80 kilometer sturen dan ook in Otterloo aangekomen en daar een lekkere pannekoek / uitsmijter gegeten.

Na de lunch zijn Mike en Famke richting huis gegaan. (Tja je bent Jong MCN dat betekend dat een aantal van ons nog studeren en er dus ook tijd vrij gemaakt moet worden om te leren) We hebben de route met 5 motoren vervolgd.

Een kilometer of 50 verder kwamen we de snelle mannen van de club tegen op het terras. Zij waren ons in de eerste bocht voor het clubhuis al voorbij gekomen, maar nu waren we toch weer in buurt.

Ook wij hebben daar nog lekker van een drankje genoten in de zon, en later het laatste stukje naar het clubhuis gereden.

Op het clubhuis aangekomen nog gezellig wat bij gekletst, en de laatste taart opgegeten. Als dit een voorbode was op de rest van het seizoen moet het helemaal goed komen!

Groetjes,
Laura Schwarze