Allereerst stel ik mij even voor. Ik ben Els van Soest de vriendin van André Oost. Mij is door Monique gevraagd een stukje te schrijven voor het volgende clubblad. Ik ben nu voor de 2de keer mee geweest, zelf rij ik geen motor dus laat mij maar achterop zitten.

De dag begon goed met heerlijk weer. Toen we bij de club aankwamen stonden er al veel motoren. Binnen gekomen was er koffie/thee en als verrassing een 40 jarige taart( he Arie) hij smaakte nog best ook.

Zoals elk begin van het seizoen werd de vlag van de club gehesen en dit keer werd dat samen met de wethouder …….  gedaan. Hij zou zelf ook een stukkie meerijden.

We zaten in de laatste groep die vertrok met Peter voorop. Een start van een mooie route met vele mooie en leuke weggetjes en halverwege een tussenstop bij een pannenkoekhuis in Otterloo.

Een mooie openingsroute een top dag, van het jubileumjaar en laten er nog vele komen.

Els