Whoo wat was ik blij toen ik op een woensdag avond bij de La Place aankwam.
Mijn motor wilde helaas niet starten, dus ik was wat later, maar toen ik aankwam en ongeveer 30 motoren zag staan had ik er weer alle vertrouwen in. En dat vertrouwen was terecht, we hebben een erg leuke rit gereden. Samen met Stefan, Natasja, Adri, Jeroen en John hebben we lekker gasgegeven. En ja, 5 van de 6 zijn lid van Jong MCN!

Groetjes, Laura

——-

 

Rond 18:30 vertrokken we vanaf CityPlaza achter de La Place. Het was gelukkig lekker weer om te rijden, helaas nog wel achter op. We begonnen met de rit die door de omgeving van Utrecht ging. Helaas hebben we alleen maar de eerste 60 km gereden. Onderweg gingen we koffie drinken in Werkhoven. Na een kort tijdje te hebben gezeten gingen we weer veder met de rit. Wij reden als tweede motorrijder en voor ons reed Hans.

In eens zagen we Hans slingeenIneens zagen we Hans een rare beweging maken met zijn motor en toen zagen we dat zijn achterband lek was. We reden naar hem toen en vertelde hem over zijn band. Eenmaal gestopt kwamen we allen tot de conclusie dat de achterband lek was. Toen we de motor aan de andere kant van de weg hadden gekeken ging ik de band controleren. Er bleek een best wel grote spijker in te zitten.

spijker in de bandNa een telefoontje met de KNMV werd er gezegd dat er binnen een uur een monteur kwam. Na een uur bleek die er nog niet te zijn. Na weer een telefoontje een uur later,   werd er gezegd dat de monteur in De Bilt aan accu aan het sleutelen was. Heel jammer maar het is niet anders. Na helaas een half uur wachten hebben we Henk moeten verlaten, omdat de volgende ochtend een paar van de groep vroeg op moest staan, toen stond de klok inmiddels op 22:30.

Het was zover het duurde een leuke rit en we hebben best wel wat lol gehad tijdens het wachten… Tot de volgende rit!

Youri Caron