Hallo mensen,

Er is weer een Bleialf-ganger erbij hoor. Had lang getwijfeld, namelijk nog nooit in de heuvels gereden en zo: van pas ik daar wel bij, hoorde wel verhalen dat het erg gezellig is en dat het leuk is om met de club meerdere dagen weg te zijn. EN DAT KLOPT HELEMAAL of kwam het door het extreem mooie weer .

Heb voor mijn doen heerlijk gereden en veel geleerd moet hier mijn dank wel zeggen aan Hans van de Berg dat ie me op sleeptouw heeft genomen met rijden. Donderdag helemaal binnendoor… kwamen er ook achter als je motor niet op een steen zet dat ie niet vanzelf gaat liggen door de warmte en kwamen dus als laatsten aan. 

Een geluk, hoefden we niet in de warmte te eten maar heerlijk buiten. Na toch wel een korte nachtrust (o ja, hoe zat het ook alweer met snurken). Ik had een rustige hut – volgend jaar weer??? Even wennen zo met de groep. Klein rondje gereden en `s-avonds de bbq waar je idd op je eten moet passen. Zaterdag nog een rondje gereden. Oja ik nam ook wandelschoenen mee, stel dat ik niet elke dag zou rijden . Die had ik beter thuis kunnen laten. En wat is de omgeving toch mooi, ik genoot van alle kanten van het motorrijden. Mooie uitzichten, en het weer, al was het voor mij iets te… maar we mogen niet zeuren. Dus Hans bedankt en Suzanne.

Zondag begon ik met een groepje van 6 motoren naar huis ook weer binnendoor. Walter haakte als eerste af om de snelweg te nemen daarna Monique en Suzanne. Wim, Hans en ik nog een ijsje gegeten in Grubbenvorst. Wat is dat toch met MCN en ijs? En bij Rosmalen de snelweg gepakt  om toch voor donker thuis te zijn wat net niet lukte. Maar maakte niet meer uit na zo`n geweldig weekend, was echt super. Alle bedankt mensen. En ja, ik was wel moe toen ik thuis kwam, gelukkig kon ik uitslapen. 

Groet Lidwin