Eerste keertje Bleialf

Nadat we onze hond veilig hadden achtergelaten bij mijn ouders zijn we vrijdagmiddag om 13:00 vertrokken richting Bleialf. Tot en met Vaals de snelweg gepakt, bij het drielanden punt lekker gelunched en toen binnendoor verder richting Bleialf. Na een goed reis om een uurtje of zes aangekomen op het kamp. Waar we enthousiast werden ontvangen door de MCN leden die er al waren. Spullen opgeruimd, bedden opgemaakt en toen op weg voor het diner bij de plaatselijke italiaan. Bergje op een goede training voor de kuiten maar dat was het zeker waard. Heel lekker gegeten en vooral genoten van het heerlijke toetje. Savonds gezellig bij het kampvuur gezeten onder het genot van een drankje. En toen was het tijd om naar bed te gaan, was stiekem toch wel een beetje moe.

Zaterdagmorgen na het ontbijt besloten om met Adri, Tom, Laura, Joachim en Stefan naar Cochem  te gaan via een route met veel bochtjes. Vlak voor de lunch maakte ik waarschijnlijk een klein stuur foutje waardoor ik bijna in een mocht in de vangrail belanden. Gelukkig ging het goed en bleef ik staan maar ook even met mn neus op de feiten gedrukt dat ik nog niet heel veel ervaring heb en nog een hoop moet leren. Na de lunch nog een klein stukje gereden en toen besloten met Laura, Joachim  en Stefan rechtstreeks naar Cochem te gaan omdat door de schik het rijden even niet meer wilden. In Cochem lekker door de straatjes gewandeld, op terrasje gezeten en kadootje gekocht voor Tiny. Besloten om via de snelweg weer terug te gaan, 160 over de duitse snelweg gaat prima alleen werden Laura en ik wel bijna van onze motor geblazen haha. Savonds genoten van een heerlijke bbq en daarna maar weer een ijsje gaan eten in het dorp en langs de botsauto’s. Jong en oud gingen helemaal los in de botsauto’s ik ben veilig aan de kant blijven kijken. Weer terug op het kamp aangeschoven bij het kampvuur en gezellig en Adri geholpen met het opmaken van de Sambuca J Om 00:00 nog even gezongen voor Tiny want die was jarig

Zondagmorgen allereerst om 06:00 een warme douche gepakt helaas was die namelijk de dag ervoor heel koud. Nog even lekker teruggedoken in mn bed om na een paar uurtjes  rustig aan op te staan en te ontbijten. Met een groepje 14 personen vertrokken naar Vianden. Een kort maar lekker ritje, gezellig op een terrasje koffie gedronken en Tiny trakteerde op gebak. Daarna besloten om met zn alle met de kabelbaan naar het uitkijkpunt te gaan. Was een leuk tochtje omhoog, vanuit daar mooi uitzicht over Vianden. Daarna lekker bij de snackbar gesnacked en weer teruggereden naar het Kamp. Savonds was er een heerlijk maaltijd voor ons klaar. Voor de verandering weer eens richting het dorpje gegaan met Adri, Tom, Stefan en Jorrit en weer een ijsje gegeten dat wordt de komende weken op rantsoen.

Stefan en Jorrit hebben nog even de botsauto baan onveilig gemaakt en toen was het tijd om weer terug te keren. Nog even lekker bij het kampvuur geborreld. En toen was het tijd om te gaan slapen.

Maandag morgen op tijd weer op want het was helaas al weer tijd om naar huis te gaan.

Spullen ingepakt, schoongemaakt en ons klaargemaakt voor de rit terug. Aangezien de weersvoorspellingen niet al te best waren gekozen voor de snelste weg terug. Onderweg nog een gezellig een bakkie gedronken en nog even gelunched bij de lucht. Daar afscheid genomen van de groep waarmee we terugreden en vertrokken richting huis.

Genoten van een heerlijk weekend volgend jaar ben ik er weer bij.

Groetjes Natasja