Zoals in ons clubblad in oktober al gemeld, heeft tijdens de ALV een meerderheid van de leden aangegeven toch wel een feestje te willen, omdat dit vorig jaar niet mogelijk bleek.

We houden ons feest tijdens de geplande winteravond op 13 november.

Om binnen te komen verwachten we wel dat je in het bezit bent van de coronacheck app of een negatieve test.

Wat kun je zoal verwachten:

Wij verhogen de sfeer in de zaal iets en starten rond 19.30 uur met koffie met gebak. Daarna zetten we wat nootjes op de tafels.

Binnen onze club hebben wij een zangeres, Jolijn  Verburg, welke met haar band Lovemachine de avond muzikaal zal omlijsten. Hun genre is muziek uit de jaren 60 en 70 van artiesten als Creedence Clearwater Revival, Janis Joplin, Rolling Stones en Jefferson Airplane.

Tijdens de avond komt de bediening een aantal keren met warme hapjes langs en op de tafels verschijnen tapashapjes. De hele avond kun je vrij drinken.

Om dit alles mogelijk te maken vragen wij aan de leden een bijdrage van € 10,00.

Voor partners of vriendin/vriend bedraagt de bijdrage € 15,00.

Heb je zin om te komen, dan kunt jij je nu aanmelden door overmaking van het bedrag/ de bedragen aan onze penningmeester. Het aanmelden is mogelijk tot en met zondag 7 november.

Na betaling ontvang je een toegangsbewijs.

Wij rekenen op een goede opkomst en zien graag velen van jullie verschijnen op dit feest.