Weer was twijfelachtig zouden periode met regen krijgen en zon eind van de dag,

Ik dacht vanwege de naam dat dit de eerste rit was die uit gezet was 40 jaar geleden maar bleek niet zo volgens Jan (de penningmeester), zijn die gegevens er niet meer, maar de wegen waarschijnlijk ook nietJ.

Maar we reden weg om +/- 1015 ik reed mee met de groep van Ton de voorrijder en Tiny, we waren als eerste weg, via de A2 we hadden er met z’n alle de vaart er in zou een mooie route zijn (en is).

Bij Haaften er af en via de dijk van de Waal richting Dodewaard daar gingen we maar even koffie drinken. Begon net een beetje te regenen en steeds harder dacht even we wachten wel tot het droog wordt maar nee dat werd het voorlopig niet, moesten dan 2 uur wachten volgens de radar. We besloten maar naar huis te gaan, ik niet weten dat mijn pak water dicht is, zat ik nog te twijfelen en de andere hadden geen zin meer in de regen. Dus zij gingen naar huis 7 motoren. Willem van Asch die wilde wel door, ben uiteindelijk met hem mee doorgereden. Ik heb geen navigatie en ook geen rol. Ook geen regenpak bij me! Ja lekker slim. Dus ik achter Wim aan, wegens een sanitaire stop haalde de groep van Ronald, Wim, Diederick, Harry en Monique ons in, hebben ons daar bij aan gesloten het was wel inmiddels droog geworden, via de mooie dijken van de Waal en Maas, ja en het mooie land van…Maas en Waal, toch!! Dat had het beter kunnen zijn voor Monique en ik, dit denk ik nu dan was het pad nog droog geweest!!

Want ik heb niet zo veel ervaring met off the road wegen, we moesten wegens een wegomlegging deze nemen, Ronald nog vragen van wil je dit, en ja hoor niet wetend dat het zo glibberig was wegens de vele regen, hoezo niet nadenken!!

Maar ik onderuit dus, en ze waren allemaal zo lief voor me, zelf had ik gelukkig niet veel elleboog iets zeer, is nu blauw maar gaat dus. Motor allen handvat en koppelingshendel , gelukkig verder weinig. Op gestapt en heel langzaam verder ik was vrij rustig dit dankzij Ronald die rustig bleef praten want als ik alleen was geweest was ik waarschijnlijk wel in paniek geweest, tot mijn spijt ging daarna Monique onderuit, die heeft iets meer schade dan ik, hoop dat het allemaal snel gemaakt kan worden, we zijn ook geweldig opgevangen door een geweldige Joan die daar in de buurt woonde (had een Harley in de schuur staan). Daar een kopje thee gekregen en geprobeerd om de motor de maken, maar zijn alsnog naar huis gereden via de korte routen dit gebeurde bij Lith, waren dus al aardig gevorderd met de route. Dus was even een dagje voor me, besefte wel dat het wel een groepsgevoel geeft de heren waren erg verzorgend en lief, voor de 2 mutsen die waren gevallen dus Dank Jullie wel Ronald, Wim, Diederick, Willem en Harry, voor het geduld enzo.

En maar toch nog een keer de route uitzetten aub aangezien wij deze niet volledig hebben uitgereden en meerdere wegens het weer, want mooi is ie!!! Dan hoop ik wel dat ik inmiddels met modder overweg kan J.

Groetjes Lidwin