Ja voor het eerst mee met het kampeerweekend tenminste alleen de zaterdag en zondag, zoals jullie al weten twijfelde ik weer, zal ik wel of niet wordt wel erg warm!! 34gr, dat wel maar ben ZO BLIJ dat ik gegaan ben!

Vrijdag in mijn uppie naar de Bron gereden kon mijn Garmin ook eens zijn werking laten zien, dus om 18 vertrokken uit Utrecht hitte viel toen gelukkig mee onderweg nog wel wat extra gedronken om 2015 was ik gearriveerd, had Wim nog een smsje gestuurd dat ik alsnog eraan kwam ja ik weet niet hoe het gaat. Wim en Hans waren zelf aan de kook de andere hadden bij het restaurant gegeten, daar even bij gezeten eigenaar zij van die wijzen je de weg wel. Blijft toch een beetje onwennig zo in de groep te vallen. Maar dit is de sterke kant van deze club, jullie laten iedereen wel gauw het thuisgevoel krijgen. Vlug mijn geleende tentje opzetten is wel een heel kleintje, maar zal droog en warm blijven. Had mijn eigen fles wijn mee. Ja, bij de tent hoort een wijntje gelukkig was deze nog koel. Dus het genot van het wijntje lekker geklets met Henk, Erik, Ellen, Hans, Bertus, Marian, Adri, Yachinta, Wim en Hans.

Volgende ochtend even wennen voor mij van hoe is het allemaal geregeld? Ontbijtje gegeten. Wim ja Wim begreep ik die was ziek, vertrok om 815 voor een rit met Adri en Yachinta. Voor mij allemaal nieuw, had zo van en ik heb geen route nog op de Garmin staan. Wist dat Peter D. zou komen met Peter zou ik ook meerijden die kwam om 930 samen met Sikko en Peter M, Ronald Maus om 10 uur dit groepje en Hans en ik gingen rijden, Ja heel spannend voor mij zeker met de ervaren mannen om me heen, in Aken al erg warm had zoiets van ojee nu al.
Voor mij natuurlijk erg onwennig in de heuvels van de Eifel maar had zoiets niet te veel nadenken en ja iedereen rijdt beter gras is altijd groener de ander voor mij .en vooral genieten en dat heb ik gedaan , even overlegd omdat ik natuurlijk achterbleef Peter D, wilde anders met mij alleen verder ERG LIEF van hem, dat de rest door kon rijden maar we bleven bij elkaar Super bedankt heren kreeg ook de nodige adviezen dus erg leerzaam, verder over de mooie bochtige wegen.

Bij haakse bochten gaf Peter richting aan handig voor mij zo heb ik heerlijk rijles gehad en ja had soms van o weer een bocht maar doordat ik niet op degene achter me hoefde te letten kon ik me concentreren op mijn rijden en ja ook een beetje op de mooie omgeving kan me de plaatsnamen straat niet meer zo herinneren kan op de Garmin terug kijken rondje Eifel, maar om al de plaatsten te noemen is ook wat hebben bij een Duitse Griek gegeten door de temp. leek het wel echt Griekenland!

De route werd wel ingekort. Maar ging voor mij naar mijn gevoel wel wat beter ,na de lunch Hans reed inmiddels voor, na zoveel bochten hihi ja is dus een top dag voor mij kreeg ik het gevoel. nog even een drinkpauze met mooi uitzicht over de Rursee?? Met heerlijke bochten richting Aken en toen naar de Bron. was echt Super kan het niet genoeg zeggen.

We gingen BBQ Peter(s)en Sicco gingen naar huis Ronald bleef mee-eten. De dag afscheid genomen met mooi onweer paste helemaal bij de dag, mooi, gezellig leerzaam en bovenal genieten.

Zondag tent op geruimd, de trekkers waren al eerder vertrokken ja tent moet drogen. samen met Wim en Hans binnendoor terug gereden kon dus nog gezellig blijven oefenen en lekker rijden hoor, al is het over de Belgische kasseien toch weer oppassen deze route was ook weer erg mooi Kempen en dergelijk, als was het soms bijna een fietspad J ja geluncht ook! in ook zo Belgische omgeving en bij Peer de grens over en nog wat gedronken en onze restant op een picknick bankje genuttigd

Bij Boxtel de snelweg opgegaan richting huis. Om +/- 19.00 uur thuis.

Zat dus voldaan om 20.00 uur op de bank na te genieten van een heel mooi en fijn weekend en nu met het echte motorrij gevoel.

Mensen jullie bedankt voor het heerlijke weekend wat ik heb gehad.

Smaakt naar meer voor mij dus volgend jaar er weer bij!!

Lidwin