Ik dacht laat ik vandaag maar weer eens mee rijden met een rit van de motor club. Zaterdag was het zeer mooie weer geweest, dus ik hoopte dat het zondag ook nog wel mooie weer zou zijn. Ze hadden al wel regen voorspeld maar pas eind van de middag dus dat mag de pret niet drukken.

Afijn, eerst maar even via de site een route downloaden de drie wieler van stal gehaald. Voor de zekerheid een regenpak mee, het blijft Nederland en met volle Tank naar de Petanque gereden.

Het was 9:30uur ik begon even te twijfelen, niemand aanwezig had ik het nu goed gezien, even gewacht ik dacht dat rond 9:30uur vertrekken was. Gelukkig zag ik Monique aan komen, dus ik had het wel goed. Het was droog, het zonnetje scheen, niks mis mee. Het was inmiddels 10:15uur en alleen Monique en ik waren er, dus wij rond bellen of er nog niet meer  mensen mee zouden gaan, maar de meeste hadden het nieuws gezien van regen denk ik en er waren een aantal die pas terug waren van Bleialf.

Dus wij dachten dat word een rit voor twee gelukkig kwamen er toen nog 4 motor rijders en hebben gewacht op Sjaak die ook mee zou rijden na wat telefoontjes van Monique heb iedereen van jong MCN gebeld maar die lagen denk ik op een na op een oor haha.

We zijn vertrokken via de A2 en bij Breukelen zijn we binnendoor gegaan richting Wilnis. Walter reed voorop als voorrijder ondertussen begon het al wat te miezeren maar niet noemenswaardig. De tocht ging langs schitterende wegen langs de Amstel richting Uithoorn en dan langs de Westeinde plassen wat een mooi stukje Nederland hebben we toch en wat een waterrijk gebied, erg mooie huizen en jachten gezien sommige nog groter als het woon huis waar ze aangemeerd liggen.

Onderweg bijna onder uitgegaan op natte gladde kinderkopjes dan merk je toch dat mijn auto een wiel te kort komt haha maar het blijft verraderlijk dat soort stenen in de bocht, zeker als ze wat nat zijn.

Bij Lissen begon het toch echt wel harder te regenen. Het was inmiddels ook tijd om te lunchen, dit hebben we gedaan bij een hotel waar we denk ik de enige gasten waren. Inmiddels begon het steeds harder te regenen en hebben even gewacht tot dat de bui over zou gaan. Dit gebeurde niet dus heeft een ieder zijn regen pak kunnen testen en zijn we met een volle buik  richting  strand  van Noordwijkerhout gegaan  we hebben de duinen gezien maar door het slechte weer zijn we verder gereden onderweg nog andere motor clubs gezien ook bikkels haha via Roelofarentveen weer naar onder gereden veel langs rivieren en plassen.

Tussen door in een klein gehucht Zevenhaven bij restaurant de dochters bij een grote kerk nog wat warms met elkaar gedronken dit was ook zeer gezellig zeker ook de groep was maar met zes leden dus ook goed te overzien.

Vandaar uit door naar huis binnen door enigszins nat maar voldaan gevoel.

Groeten van Fedde (MP3) rijder