We hadden een verre rit op de agenda staan en het zou bij de Mac zijn. Er stonden er al een aantal buiten, toen wij aan kwamen rijden, dus motor neer gezet en eerst even een bak koffie besteld binnen, daar was nog even tijd voor.

Toen wij binnen kwamen zaten er een paar motorrijders met een laptop, wij dachten daar kunnen wij de route op downloaden die we vandaag zouden gaan rijden. Bleek achteraf dat het niet mensen waren van onze club, maar van LOOT!!!! Na dat de route op de Garmin was gezet vroegen ze ons 4 euro te betalen, ook dat hebben we nog gedaan. Toen wij buiten kwamen vertelden wij het tegen een aantal waardoor er hard  werd gelachen en dit was het eerste nieuwtje wat verteld werd toen we in de Achterhoek aan kwamen.

De route hiernaar toe zou via de snelweg zijn, maar Hans reed zo nu en dan binnendoor via zijn Garmin, waardoor het een leuke rit werd. Onderweg kregen we nog een flinke bui, en hier en daar werden regenpakken uit de koffers getoverd. Tegen half 12 kwamen we aan, waar Peter en Peter ons op zaten te wachten. Na een bakje koffie en een appelpunt werd de route gezamenlijk ingezet.

Wat een mooi stuk Nederland is de Achterhoek. Het weer was een beetje wisselend, maar over het algemeen mochten we niet klagen. Na een uurtje te hebben gereden zijn we gestopt bij de Holterberg, een gewillige plek voor motorrijders. We hebben wat gegeten, gedronken en sommige rookten een sigaret.

Lidwin, Robert en Wim moesten helaas de rit onderbreken, maar Jan Bontekoe reed met hun mee terug. Wij zijn verder gereden door het mooie landschap.

Tegen een uur of zes zijn we met de overgebleven rijders wezen Chinezen. Na onze buik dik te hebben gegeten aan de grote hoeveelheden die we kregen, zijn we tijdens een behoorlijke regenbui via de snelweg naar huis gereden.

Michael van den Tempel