Het weer zou lekker zijn alleen een “stevige wind“ om lekker te gaan rijden, na al de warmte van deze zomer was  het in eerste instantie wat fris, moet ik ook mijn luchtgaten dicht doen, helpt natuurlijk.

Dacht in eerste instantie dat er een grote opkomst was, maar daar was nog een andere groep motorrijders waar je een route kon downloaden tegen een prijs van 2 euro. Annemiek en Michel deden dat spekken gewoon een andere groep J. Diederick met een nieuwe lady Truimph (Maggy), Monique met een andere motor en ik dan redelijke nieuwe, Jan z’n motor gemaakt gaat goed met de motoren.

Wist dat Peter Donia binnendoor ging en dus vroeg zou vertrekken, dus ik om 9 uur aanwezig zijn bleek dat hij sowieso niet hier van vertrokken was, ook weer een leer (wist ik niet), want ik kan niet de hele rit uitrijden was een mooie gelegenheid geweest om dan binnendoor te gaan en halverwege de rit afhaken. Robert kon ook de rit niet uitrijden dus toch maar mee, en zouden dan met z’n 2tjes naar huis rijden om +/- 1500.

Maar wij dus vertrekken dacht over de snelweg alleen heeft Hans van de Berg toch een andere definitie van snelweg dan ik, gingen toch redelijk binnendoor provinciale wegen wel, zelfs via de Flevopolder ja mijn richtingsgevoel werd aardig op de proef gesteld Zwolle kan je toch via de A28 goed bereiken!

Nog even gestopt wegens een fikse regenbui, kwamen dus te laat in Raalte aan 1200?? Zouden daar weer om 11.30 vertrekken. Peter in kwadraat en Wim die zaten al een poosje te wachten,

Maar bleven toch even gezellig koffie drinken met een discussie over hoe in de groep rijden kwam door een opmerking zo van krijgt de voorrijder geen koffie van de groep omdat de moederkloek  een beetje verantwoordelijk is maar iedereen is natuurlijk verantwoordelijk voor zich zelf en voor de gene die achter en voor hem rijdt nu wijs ik naar de opmerking van Diederick die dit in een vorige tekst al vermeld had, misschien eens leuk om misschien eens voor alle nieuwe en geheugen opfrissing hoe alle  regeltjes zijn voor in een groep rijden

Maar oké, verder met de rit dus in 1 groep verder. Het is inderdaad een mooie omgeving het Salland, de route was ook weer mooi nieuw voor mij stond in 2011 ook op het programma toen had ik net mijn rijbewijs.

Maar geluncht op de Holtenberg kwam me wel bekend voor ja de omgeving vroeger verkend met de benenwagen is dan toch leuk dat je het mooie Nederland via een andere manier nu  ook weer ziet.

Wim, Jan, Robert en ik zijn  na de lunch via de A1 naar huis gereden was dus keurig op tijd op mijn afspraak .

Hoe de verdere route is verlopen horen jullie misschien van de anderen.

Was weer een gezellig dagje

 

Groet Lidwin