• we een buffel farm tegen zijn gekomen in Brabant en een andere in Limburg net of je in het buitenland bent

• we met 2 groepen samen toch aan de koffie zaten? We moesten de QR code scannen heel irritant! (de heen reis). Niet iedereen heeft die app op de smartphone.

• Paar wegomleggingen, toch weer knap van de voorrijders dat ze snel een andere weg kunnen vinden!

• was verder een mooie heenrit.

• Nog een ijsje in Maasluik als afsluiter, werkte maar kort voor de warmte, was erg warm op het laatst.

• De camping overgenomen is door een keten? De blokhutten gaan weg, er staan al duurdere nieuwe huisjes, dat worden er alleen maar meer.

• Wordt dat volgend jaar een andere locatie? Wie iets weet voor een huis en tenten bij elkaar mag het zeggen.

• We door de hitte bijna allemaal een duik in het zwembad bij camping De Bron hebben genomen?

• Er helaas alleen snacks te krijgen zijn in het restaurant i.v.m. Corona? Dat was een verassing.

• We ondanks de corona regels gezellig verspreid nog wat gedronken, doen we goed.:-)

• Diederick lekker op zijn gitaar heeft gespeeld en wij geprobeerd hebben wat mee te zingen?

• 6 man de rit naar Duitsland gereden hebben? Ivm tijd lengte, mooiste stukjes overgeslagen denken we dan.

• dat het wel heerlijk weer was om te rijden.

• Er geen koelkast meer te huur was vandaar hebben we geen boodschappen gedaan en hierdoor geen BBQ maar Chinees hebben laten komen?

• Bertus en Marian (oud leden) de 1e nacht met hun camper erbij waren?

• we 5 hutten en 5 tenten hadden?

• Peter B. voor de zaterdag een dag heen en weer is gekomen?

• het heel erg warm weer was en dat we ook wat buien hebben gehad?

• Martin erg blij was dat hij van twee clubleden nog wat extra haringen voor zijn tent kon lenen?

• we regelmatig erg slecht wegdek met haarspeldbochten hadden? Hierdoor zijn er enkele motoren om gegaan. Gelukkig viel het letsel mee en Duck tape doet wonderen!

• We zaterdag in meerdere groepjes zijn gaan rijden of iets anders gedaan hebben? Henny, Henk, Lidwin en Monique (rit Spa). Rinus, Susan en Martin ook. Jos en Arie samen op pad. Yacinthe en Adri naar een Spa lekker zwemmen. Diederick, Wim, Sikko en Peter B. samen een rit rijden..

• we zaterdagavond een restaurant hadden gereserveerd? Het zou binnen zijn. We kregen kort daarvoor door dat het niet Corona proef was. Dat is een dingetje, daar zit niet iedereen op te wachten. Wij zijn er toch heen gewandeld en toen bleek het gecanceld te zijn. Het was in het centrum enorm druk en die 1,5 meter was niet te handhaven . We hebben toen in drie groepjes ergens wat weten te vinden.

• we ondanks Corona ons best hebben gedaan en dat het toch er fijn is om zo’n weekeind in aangepaste vorm te kunnen mee maken?

• Wim het ontbijt voor de zondag had geregeld, samen met Diederick en zijn auto voor de vele boodschappen. Allerlei broodjes, hartig, zoet beleg en gekookte eieren. Heerlijk en lekker makkelijk. Zelfs fruit ontbrak er niet aan.