Iedereen was mooi op tijd. Moet kunnen na een uurtje extra slapen na het ingaan van de wintertijd!! Een opkomst van zo’n 15 motoren. Met een paar duo passagiers. We zijn mooi in drie groepen vertrokken. Twee groepen van maximaal 8 motoren. Dat is wel zo veilig zo’n groepsgrootte, de 2e groep met 2 motoren, een duo.

De route was uitgezet door Peter Donia. Peter Donia en Carlo Caron waren de 2 voorrijders. De route was erg mooi. Eerst ten noordwesten van Utrecht. Daarna meer naar het westen richting Rotterdam. Over mooie kronkelwegen. Dan weer langs water (De Meije en Hollandsche IJssel), dan weer door de weilanden.

Schitterend. Het weer was redelijk koud. Maar we waren allemaal goed gekleed. En die paar kleine buitjes hebben we ook makkelijk getrotseerd. Langs de route vond Carlo Eetcafe Breeka in Krimpen aan de IJssel. Daar konden we erg lekker a la carte lunchen. En gezellig bijkletsen. De groep bestond uit Carlo, Monique en Bas, Diederick R., Sjaak en Ruth-Marie, Bauke, Hans v.d. M. en ik als hekkensluiter.

Groet, Peter van der Voorn